Galați: Doi șoferi morți într-un accident rutier pe faleza Dunării

Galați: Doi șoferi morți într-un accident rutier pe faleza Dunării

Doi tineri, aflați la volanul unor mașini, au murit sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc pe faleza superioară a Dunării.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galați, Crina Dragu, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină, condusă de un bărbat de 31 ani.

În urma impactului ambii șoferi au decedat pe loc.

La fața locului au intervenit două autospeciale de la Ambulanța Galați și SMURD, dar personalul medical nu a putut decât să constate decesul celor doi tineri.

În mașina tânărului de 21 ani se afla și fratele geamăn al acestuia, dar acesta a suferit doar leziuni ușoare.

"A avut loc un accident pe Bulevardul Marii Uniri, pe faleza Dunării. Din primele date ale anchetei a reieșit că un șofer în vârstă de 21 de ani, în timp ce se afla la volanul mașinii, a intrat pe contrasens și apoi în coliziune frontală cu un alt autoturism , înmatriculat în Brăila, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani. În urma impactului cei doi șoferi au decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului", a declarat Crina Dragu.

Poliția efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

AGERPRES/(A — autor: Dan Paic, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu