Galați: Femeie omorâtă cu lovituri de sabie

Galați: Femeie omorâtă cu lovituri de sabie

O femeie de 49 ani din comuna gălățeană Matca a fost ucisă, vineri seara, de concubinul ei, de 63 ani, cu mai multe lovituri date cu o sabie artizanală.

Potrivit procurorului Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, între cei doi existau conflicte mai vechi, iar după comiterea faptei bărbatul și—a recunoscut fapta. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor.

Vecinii spun că între cei doi izbucneau deseori certuri, mai ales după ce femeia, casnică, consuma alcool. Așa s-a întâmplat și vineri seara, când bărbatul, inginer agronom, și-a pierdut cumpătul, a luat o sabie artizanală cu care tăia lujerii de porumb și i-a aplicat concubinei mai multe lovituri. Țipetele au fost auzite de vecini, care au sunat la 112.

"Din nefericire, medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic în afară de a constata decesul", a declarat directorul Ambulanței Galați, Mihai Polinschi.

Cei doi au împreună un copil de șase ani, care în seara crimei se afla la niște vecini.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu