Galaţi: Grădina Botanică şi Parcul Zoo se redeschid pentru public din 15 mai

Galaţi: Grădina Botanică şi Parcul Zoo se redeschid pentru public din 15 mai

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va redeschide pentru public, începând de vineri, Grădina Botanică şi Parcul Zoo Gârboavele, în contextul încetării stării de urgenţă la nivel naţional, se arată într-o informare transmisă, joi, de instituţia de cultură.

Potrivit sursei citate, publicul va avea acces doar în aceste două locuri de vizitare, ambele fiind în aer liber, dar cu respectarea anumitor reguli de prevenire a răspândirii pandemiei virale SARS-COV 2, iar din motive care ţin de asigurarea sănătăţii vizitatorilor, accesul în clădirea muzeului la acvariu, expoziţii, Observatorul Astronomic, încă nu va fi permis publicului.

Vizitatorii sunt rugaţi să păstreze distanţa minimă de 1,5 metri între ei, să nu urce pe gardurile de separare, să nu se aplece peste acestea şi să nu încerce sub nicio altă formă să se apropie de animale la mai puţin de 1,5 metri.

La casa de bilete, vizitatorii sunt obligaţi să respecte măsurile în vigoare privind distanţarea socială şi prevenirea răspândirii noului coronavirus - păstrarea distanţei minime de 1,5 metri, purtarea măştilor şi a mănuşilor.


Programul de vizitare, pentru Grădina Botanică şi Parcul Zoo, va fi următorul: miercuri-joi-vineri: 10.00 - 18.00; sâmbătă-duminică: 10.00 - 20.00 . În funcţie de evoluţia evenimentelor, programul şi/sau condiţiile de vizitare pot suferi modificări, care vor fi aduse la cunoştinţa vizitatorilor în timp util. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor