Galaţi: Numărul persoanelor suspecte de coronavirus internate în spital a ajuns la patru

Galaţi: Numărul persoanelor suspecte de coronavirus internate în spital a ajuns la patru

Numărul suspecţilor de coronavirus internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi a ajuns la patru, după ce sâmbătă seara a fost adus un copil în vârstă de cinci ani.

Acesta a fost internat cu mama sa, iar tatăl a rămas, preventiv, în izolare, la domiciliu. Familia a revenit recent din Italia, din Cremona, o regiune în care au fost confirmate cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, iar, conform declaraţiilor date la aeroport, aceasta a decis să se autoizoleze la domiciliu. Totuşi, din cauză că fetiţa a făcut febră, autorităţile au decis internarea la Spitalul de Boli Infecţioase.

În spital mai sunt internate alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu suspiciune de coronavirus, de la care medicii au prelevat probe pe care le-au trimis la Bucureşti.

Doi din cei trei pacienţi se aflau în izolare, la domiciliu, însă au început să se simtă rău şi au sunat la ambulanţă. Cel de-al treilea este un şofer de maxi-taxi care a efectuat curse Galaţi-Otopeni şi retur şi care, de asemenea, s-a simţit rău, fiind transportat la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi. Deocamdată, pentru niciunul din cei patru pacienţi nu s-a primit rezultatul analizelor.

Potrivit Prefecturii Galaţi, în judeţ sunt 342 de persoane izolate la domiciliu, patru persoane în carantină şi cinci internate în spital, una fiind mama copilului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”