Galaţi: Peste 11.000 de consumatori din 15 localităţi, fără curent electric; 14 şcoli au cursurile suspendate

Galaţi: Peste 11.000 de consumatori din 15 localităţi, fără curent electric; 14 şcoli au cursurile suspendate

Un număr de 15 localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică şi 14 şcoli au cursurile suspendate din cauza fenomenelor meteorologice de cod portocaliu prognozate joi, în judeţul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit sursei citate, în judeţul Galaţi sunt afectate, din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, 15 localităţi, cu un total de peste 11.000 de consumatori. Se acţionează în teren cu 14 echipaje cu 28 persoane din cadrul distribuitorului de energie.

A fost ridicată restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu un tonaj mai mare de 3,5 tone pe DN 25.

Rămân închise DN 24D de la kilometrul 9 la kilometrul 84 (intersecţia DN 26 - limită judeţul Vaslui); DJ 251 pe sectorul de drum Smârdan - Valea Mărului; DJ 242A pe sectorul de drum Bereşti - intersecţie DN 24D. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”