Galați: Preot reținut după ce, aflat băut la volan, a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul faptei

Galați: Preot reținut după ce, aflat băut la volan, a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul faptei

Un preot din comuna gălățeană Schela a fost reținut pentru 24 de ore, după ce, duminică seara, fiind sub influența băuturilor alcoolice la volan, a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul faptei, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Galați, Crina Dragu.

"Un bărbat, de 49 ani, din Schela, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a drumului DJ 251K, a fost accidentat mortal de un autoturism. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar polițiștii l-au identificat, fiind vorba despre un bărbat de 44 ani, din comuna Schela. Testat cu aparatul Drager s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus Crina Dragu.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care a provocat accidentul este Dănuț Hohotă, preotul din comuna Schela, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale