Galaţi: Proxenet, urmărit internaţional, reţinut când solicita un certificat de cazier judiciar

Galaţi: Proxenet, urmărit internaţional, reţinut când solicita un certificat de cazier judiciar

Un bărbat de 36 ani din Galaţi, urmărit internaţional pentru proxenetism, a fost reţinut de poliţişti cu ocazia solicitării unui certificat de cazier judiciar, se arată într-o informare transmisă, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, la ghişeul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă din cadrul IPJ Galaţi, s-a prezentat un bărbat, de 36 ani, din municipiul Galaţi, solicitând un certificat de cazier judiciar, în vederea angajării.

Efectuând verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul figura, în bazele de date ale poliţiei, ca fiind dat în urmărire internaţională. Pe numele său fusese emis un mandat european de arestare de către autorităţile italiene, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Persoana în cauză a fost reţinută de poliţişti, iar, vineri, a fost prezentată magistraţilor Curţii de Apel Galaţi, care au emis un mandat de arestare provizorie, în vederea extrădării. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”