Galați: Transportul în comun este, vineri, gratuit în municipiul reședință

Galați: Transportul în comun este, vineri, gratuit în municipiul reședință

Călătoria cu mijloacele de transport în comun în municipiul Galați este gratuită pe tot parcursul zilei de vineri, în urma unei decizii a Primăriei Galați, a anunțat purtătorul de cuvânt al municipalității, Raluca Andonie.

Potrivit acesteia, Primăria a luat măsura pentru ca gălățenii să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun și să-și lase mașinile acasă, înlesnind intervenția mijloacelor de deszăpezire.

"Utilajele și echipele organizate la nivelul Primăriei Galați sunt pe stradă și intervin în zonele unde este necesar încă de noaptea trecută. Până la această oră, peste 250 de tone de sare au fost împrăștiate pe carosabil și 98 de utilaje adaptate circulă atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare. Vântul suflă cu putere, iar la rafale, precizează specialiștii, atinge și 70 de km/h, motiv pentru care intervențiile echipelor sunt mult îngreunate", a declarat Andonie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”