Galaţi: Un minor şi un tânăr, reţinuţi după ce au răpit o fetiţă de 9 ani

Galaţi: Un minor şi un tânăr, reţinuţi după ce au răpit o fetiţă de 9 ani

Un adolescent de 17 ani şi un tânăr de 26 de ani au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, după ce au răpit o fetiţă de 9 ani, se arată într-o informare transmisă, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o minoră, de 9 ani, din comuna Munteni, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, însoţită de un tânăr din aceeaşi localitate.

Poliţiştii au mers la faţa locului demarând verificări pentru identificarea locaţiei în care se afla minora. După câteva ore, aceasta a fost adusă la sediul poliţiei de tatăl tânărului cu care fusese văzută şi a fost încredinţată familiei.

În urma investigaţiilor, a rezultat că minora ar fi fost luată de pe stradă, împotriva voinţei sale, de doi tineri de 17 şi 26 de ani, care ar fi urcat-o într-o autoutilitară şi ar fi dus-o într-un imobil de pe raza comunei Munteni. Minora a fost examinată medico-legal, rezultând că nu a fost victima vreunei agresiuni fizice.

În urma unei percheziţii domiciliare, cei doi tineri au fost depistaţi, fiind reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoanele în cauză urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

În vederea prevenirii izbucnirii unui conflict între cele două familii implicate în această cauză, pe raza comunei Munteni, mai multe echipaje de poliţie desfăşoară activităţi de patrulare şi supraveghere. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră