Ganea, oribil cu Bölöni: „Caracter infect ca om, ca antrenor!“. Al doilea derapaj, după ce l-a făcut praf și pe Iordănescu

Ganea, oribil cu Bölöni: „Caracter infect ca om, ca antrenor!“. Al doilea derapaj, după ce l-a făcut praf și pe Iordănescu

În fotbalul românesc, din păcate, și o aniversare devine un prilej de scandal. Așa cum s-a întâmplat acum în cazul lui Ladislau Bölöni. Într-un interviu acordat pentru „Gazeta Sporturilor“ , la Metz, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, fostul selecționer a fost întrebat despre un conflict de acum vreo 20 de ani cu Ionel Ganea.

Ionel Ganea a adunat 45 de selecții și 19 goluri la echipa națională. FOTO: Arhiva Adevărul

În stilul său caracteristic, Loți a oferit un răspuns tăios, după cum Adevărul a scris aici , însă fără să recurgă la un limbaj suburban. Din păcate, nu același lucru se poate spune despre comentariul făcut de Ganea la adresa fostului său antrenor, în dialog cu PlaySport.

Ce a spus Ionel Ganea despre Ladislau Bölöni?

*E cel mai dificil antrenor pe care l-am avut în cariera mea de sportiv. Are un caracter infect, și ca om, și ca antrenor. Era foarte închis. Închis, ca om, nu prea comunica. De asta a avut conflicte pe unde a fost ca antrenor. A avut multe conflicte. Eu, sincer, n-am mai comentat niciodată la adresa lui.

*Au trecut atâția ani. Nu cred că sunt singurul jucător cu care a avut conflicte domnul Boloni. Să fie sănătos, la mulți ani… De ce să-mi pară rău? Eu i-am spus doctorului că mă doare spatele și că nu pot să joc (n.r. în acel meci cu Italia în care a refuzat să joace în ultimele minute și a vrut să-l ia la bătaie pe Bölöni).

*Dacă vedeți situația lui, pe unde a fost, a avut doar conflicte. De când a plecat din Portugalia, doar conflicte a avut. E un antrenor conflictual. Asta rezultă din comportamentul lui, că este un antrenor conflictual.

*Pe unde a fost, doar conflicte a avut, a fost dat afară de la echipe că a avut probleme. El face morală tuturor, dar de el nu zice. Poate de asta nu a mai avut rezultate ca antrenor. Se compară cu x, y, dar…

Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu

L-a jignit grav și pe Anghel Iordănescu

Nu e prima dată când Ionel Ganea (49 de ani) face praf un fost selecționer. În 2016, după ce România a fost eliminată de la Campionatul European după faza grupelor, „Ganezu“ l-a făcut praf pe Anghel Iordănescu (72 de ani), cel care a stat pe banca naționalei la turneul final din Franța. Iată declarațiile făcute atunci de fostul atacant al primei reprezentative:

*Tot respectul pentru Nea Puiu. A fost cândva cineva. Dar așa pot spune și eu că bunica mea a fost cândva fată mare și fată frumoasă. Dar Nea Puiu, dacă era un om cu caracter, trebuia să spună: Băi, ne-am calificat, de aici căutați-vă om. Nea Puiu e cel mai nesimțit om pe care l-am întâlnit vreodată în viața mea. Nu jucătorii sunt de vină, ci el e de vină. El a făcut și selecția, și pregătirea, el a luat toate deciziile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...