Gata, au ÎNCEPUT ATACURILE! Turcescu la Gâdea, Sima la Predoiu! Vin și POZELE cu Trompy?

Gata, au ÎNCEPUT ATACURILE! Turcescu la Gâdea, Sima la Predoiu! Vin și POZELE cu Trompy?

Gata, s-au fixat candidații și au început atacurile! Prima bășină a tras-o colonelul Turcescu, vechea și reșapata trompetă a lui Băsescu. El a lăsat să se înțeleagă că nu numai el a fost făcut colonel ci și Gâdea, răspopitul. Asta a fost vineri seara, așa, pe repezeală. Sâmbătă dimineața, adică acușica, a mai venit o bășină. Taman din Elveția. De la așa-zisul "Broker Fugar", autorul unei cărți de fumigene intitulată pompos "Marea Spovedanie". 

Sima a dat la Evz o poză cu el și cu Predoiu, de Revelion, în Elveția. Asta, ca să demonstreze el, vezi soro, că între ei au fost legături mai mult decât protocolare. Așa cum ar fi zis, cică, zilele acestea Predoiu.

A scos din arhiva personală o fotografie-document, făcută în locuința lui Cristian Sima din Elveția, cu ocazia revelionului din 2011.

Deci, cum se zice, au început! Însă toată lumea bună așteaptă pozele, chiar un filmuleț zic unii, cu Trompy. În ipostaze nebune, nebune de tot...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cruzime fără margini a comandanților ruși

2 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

3 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”