Găurel, invitat la învestirea lui Trump pe filieră evreiască! Ăla care semnează a dat MITĂ un milion de dolari!

Găurel, invitat la învestirea lui Trump pe filieră evreiască! Ăla care semnează a dat MITĂ un milion de dolari!

Propaganda PSD bate toba de câteva ore cu prezența lui Găurel la ceremonia de învestire a noului președinte american. Ăia de la Evz au titrat chiar, cu nesimțire totală, că Găurel se va întâlni cu Trump!!!

Dacă dai însă niște căutări pe google afli că invitația către Găurel a fost semnată de Elliott Broidy. Potrivit presei din SUA, Elliott Broidy este un om de afaceri din California, de origine israeliană, care a fost găsit vinovat de acordarea, în anul 2009, a unei mite de un milion de dolari. Totuși, acest lucru nu l-a împiedicat să intre ulterior în echipa lui Trump.

La București, Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat în unanimitate deplasarea lui Liviu Dragnea la Washington, planificată în perioada 17 – 21 ianuarie, a anunţat secretarul Marcel Ciolacu.

“Am avut şi un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea. A fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, şi la evenimentele conexe prilejuite de acest moment. Invitaţia a fost lansată de către vicepreşedintele Comitetului de învestire a preşedintelui. Perioada este 17-21 ianuarie. Normal că a fost aprobată în unanimitate deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea”, a declarat Marcel Ciolacu.








Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”