GCS: 226 de persoane care nu au respectat autoizolarea - plasate în carantină instituţionalizată

GCS: 226 de persoane care nu au respectat autoizolarea - plasate în carantină instituţionalizată

Un număr de 226 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare au fost plasate în carantină instituţionalizată de la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi până în prezent, a informat marţi Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, 4 persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Până marţi, pe teritoriul României au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate şi externate (53 la Timişoara, 19 la Bucureşti, 3 la Craiova, 2 la Constanţa, una la Cluj şi una la Iaşi).

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 5.515 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contractat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală, precizează autorităţile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…

3 Ceva mai penibil nu există...

4 Așa o fi?

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește