GCS: 4.787 persoane, amendate în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie

GCS: 4.787 persoane, amendate în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie

Peste 4.700 de persoane au fost amendate de poliţişti şi jandarmi, în ultimele 24 de ore, pentru că nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, informează luni Grupul de Comunicare Strategică.

"Poliţiştii şi jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 4.787 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.834.677 de lei", anunţă GCS.

Prin structurile abilitate ale MAI au fost întocmite, până în prezent, 448 de dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”