GCS: 98 de dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

GCS: 98 de dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Un număr de 98 de dosare penale au fost întocmite prin structurile abilitate ale MAI sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod penal, a informat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

GSC reaminteşte cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor.

Românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Potrivit GCS, până la data de 19 martie, au fost raportate 82.869 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în UE/SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveţia, Andora. Cele mai multe s-au înregistrat în Italia, Franţa, Germania, Spania şi Regatul Unit. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante