GCS: Alte 74 de decese au fost înregistrate din cauza virusului SARS-CoV-2

GCS: Alte 74 de decese au fost înregistrate din cauza virusului SARS-CoV-2

Alte 74 de decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus, a anunţat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, este vorba de 48 de bărbaţi şi 26 de femei, internaţi în spitalele din Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30 - 39 de ani, patru decese la categoria de vârstă 50 - 59 de ani, 25 de decese la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 25 de decese la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 19 decese la categoria de peste 80 de ani.

GCS arată că 68 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, pentru doi pacienţi decedaţi nu au fost înregistrate comorbidităţi, iar pentru patru pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Până în prezent, 15.841 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România de la începutul pandemiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Ploi, grindină și vijelii anunțate de meteorologi. Județele care intră sub cod portocaliu

2 O avea chiloți pe ea?

3 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei

4 DNA anunță oficial care este „faza” cu Coldea

5 Reacția categorică a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost scos la vânzare de Rangers