GCS: Alte două persoane infectate cu noul coronavirus au murit; în total - 207

GCS: Alte două persoane infectate cu noul coronavirus au murit; în total - 207

Alte două persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit în România, numărul celor decedaţi ajungând la 207, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Este vorba despre doi bărbaţi - unul de 63 de ani din judeţul Alba şi celălalt de 67 de ani din judeţul Hunedoara.

* Deces 206 - Bărbat, 67 de ani, din judeţul Hunedoara. Debut pe 1 aprilie, prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Brad şi internat apoi, în 2 aprilie, în Spitalul Municipal Orăştie. Pe data de 6 aprilie a fost transferat în Spitalul Judeţean Deva - Secţia Boli Infecţioase - ATI, cu diagnosticul metaplazie mieloidă, diabet zaharat, insuficienţă respiratorie. Confirmat pe 5 aprilie în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Bărbatul a murit marţi, 7 aprilie.

* Deces 207 - Bărbat, 63 de ani, din judeţul Alba. Debut pe 1 aprilie, tratat iniţial la domiciliu, apoi internat în Spitalul Municipal Blaj cu febră, tuse neproductivă.

Diagnostic la internare: pneumonie bilaterală, insuficienţă respiratorie acută, hipertensiune arterială, obezitate. Confirmat pe 5 aprilie în laboratorul DSP Alba. Bărbatul a murit miercuri, 8 aprilie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”