GCS: Cele mai multe decese din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore - 98; în total - 6.163

GCS: Cele mai multe decese din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore - 98; în total - 6.163

România a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cele mai multe decese ale unor persoane diagnosticate cu COVID-19 de la începutul pandemiei - 98, numărul total al deceselor din această cauză ajungând la 6.163, informează, joi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, este vorba despre 55 de bărbaţi şi 43 de femei infectaţi cu noul coronavirus şi care au fost internaţi în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiş, Tulcea, Vaslui, Ilfov şi Bucureşti..

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria 40-49 de ani, 6 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 de ani, 32 decese la categoria 60-69 ani, 29 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 25 decese la peste 80 de ani.

95 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi până în prezent, mai precizează GCS. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

3 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

4 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

5 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…