GCS: Încă trei români cu COVID-19 au murit în străinătate; în total, 47 de decese

GCS: Încă trei români cu COVID-19 au murit în străinătate; în total, 47 de decese

Încă trei români infectaţi cu noul coronavirus au murit în străinătate, câte unul în Franţa, Marea Britanie şi Spania, iar numărul deceselor în diaspora din cauza COVID-19 a ajuns la 47, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, 703 de cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 420 în Italia, 196 în Spania, 21 în Franţa, 9 în Germania, 42 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei şi până la acest moment, au murit 47 de cetăţeni români aflaţi în străinătate infectaţi cu SARS-CoV-2: 13 în Italia, 11 în Franţa, 12 în Marea Britanie, 7 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus 11 au fost declaraţi vindecaţi: 7 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, arată sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”