GCS: O femeie revenită din Italia care acuza durere în gât - transportată la Spitalul Matei Balş

GCS: O femeie revenită din Italia care acuza durere în gât - transportată la Spitalul Matei Balş

O femeie revenită din Italia care acuza durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balş, pentru efectuarea de investigaţii medicale, informează Grupul de Comunicare Strategică.

"Pacienta a fost transportată cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate şi zona din care a revenit în ţară", precizează GCS.

Pe teritoriul României au fost înregistrate, până duminică, 15 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 (coronavirus), dintre care cinci au fost declarate vindecate şi au fost externate, a anunţat anterior Grupul de Comunicare Strategică .

Pe teritoriul României sunt în carantină instituţionalizată 11 persoane, pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID - 19 (coronavirus). Alte 12.877 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina