GCS: Persoanele care au călătorit în microbuz cu gălăţeanul confirmat cu coronavirus - rugate să se izoleze la domiciliu şi să anunţe autorităţile

GCS: Persoanele care au călătorit în microbuz cu gălăţeanul confirmat cu coronavirus - rugate să se izoleze la domiciliu şi să anunţe autorităţile

Persoanele care au călătorit în acelaşi microbuz cu bărbatul de 72 de ani din Galaţi, în cazul căruia s-a confirmat sâmbătă infectarea cu noul coronavirus, sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să anunţe autorităţile, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

"Sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galaţi), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galaţi, folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord", se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, sunt vizate persoanele care au folosit cursa din 29 februarie cu plecare de la ora 12,15, având puncte de îmbarcare pe strada Baldovin Pârcălabul şi IDM Basarab.

"Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, şi a circulat pe ruta Bucureşti - Urziceni - Buzău - Brăila - Galaţi. Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri", se mai menţionează în comunicat.

Al treisprezecelea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat sâmbătă, pacientul fiind un bărbat de 72 de ani din judeţul Galaţi, a anunţat GCS.

"Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galaţi care a venit din Lombardia în data de 29 februarie. În data de 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiţia de caz COVID 19. În acest context, în data de 6 martie a fost transportat cu izoleta, din locul în care se afla în autoizolare, la Spitalul Judeţean Galaţi, secţia de boli infecţioase, unde se afla în prezent internat", se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul este în stare generala ameliorată, fără febră

Potrivit informaţiilor transmise de GCS, alte trei cazuri de infectare cu COVID 19 au fost confirmate sâmbătă la nivel naţional. Este vorba despre o adolescentă de 15 ani din Timişoara, o adolescentă de 16 ani din judeţul Hunedoara şi un bărbat de 49 de ani din Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 De citit!

4 Așa o fi?

5 Scandal sexual în handbalul românesc