GCS: Un cetăţean român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa; numărul total al deceselor în diaspora - 43

GCS: Un cetăţean român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa; numărul total al deceselor în diaspora - 43

Un cetăţean român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa, numărul total al deceselor românilor din diaspora din cauza COVID- 19 ajungând la 43, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, 694 de cetăţeni români din afara ţării sunt în continuare confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 420 în Italia, 196 în Spania, 20 în Franţa, 9 în Germania, 37 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia şi câte unul în Argentina, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, 43 de cetăţeni români aflaţi în străinătate, 13 în Italia, 9 în Franţa, 11 în Marea Britanie, 6 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia, au decedat.

Cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus în Tunisia şi Indonezia au fost declaraţi vindecaţi, aminteşte GCS. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina