Geaca purtată de Putin la mitingul de vineri costă 12.000 de euro

Geaca purtată de Putin la mitingul de vineri costă 12.000 de euro

Președintele rus Vladimir Putin a avut vineri una dintre foarte rarele sale apariții publice, participând la un concert pe stadionul Lujniki din Moscova pentru celebrarea anexării Crimeei. El a purtat la eveniment o geacă de lux, scrie The Moscow Times.

Ziarul rusesc de opoziție scrie pe contul său de Telegram că haina purtată de președintele rus este marca Loro Piana, din cea mai nouă colecție de iarnă, și costă circa 12.000 de euro.

Guvenul rus a organizat mai multe evenimente grandioase în marile orașe pentru a celebra anexarea Crimeei din 2014, considerată ilegală de comunitatea internaională. Evenimentele au fost punctate de concerte, în timp ce în Ucraina aramta rusă ucide zilnic sute de civili și militari.

Liderul de la Kremlin era pe cale să laude eroismul militarilor ruşi angajaţi în lupte în Ucraina, în faţa a zeci de mii de persoane, pe stadionul Lujniki, moment în care televiziunea publică rusă Rossiya-24 a început să difuzeze alte momente de la acest eveniment, discursuri oficiale şi cântece populare.

Rossiya-24 a reluat, un sfert de oră mai târziu, difuzarea intervenţiei liderului de la Kremlin, transmițând discursul cu întârziere.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina