Gemenele sexy care fentează cenzura și dau foc internetului! Ce au putut să posteze

Gemenele sexy care fentează cenzura și dau foc internetului! Ce au putut să posteze

Surorile frantuzoaice Mathilde si Pauline Tantot si-au castigat faima pe Instagram cu fotografiile extrem de indraznete, multe dintre ele la limita decentei, reusind de fiecare data sa pacaleasca vigilenta celor care administreaza cunoscuta retea de socializare.

Gemenele de 25 de ani au strans impreuna, pe conturi separate, peste 10 milioane de fani din toata lumea, care intr-adevar au cu ce se delecta. Drept dovada e ultima postare, in care tinerele isi etaleaza sanii prin intermediul unor bluzite transparente.
 

De altfel, Mathilde si Pauline si-au facut un obicei din a poza dezbracate aproape in totalitate, insa de fiecare data au grija sa-si ascunda cu iscusinta partile intime, astfel incat pozele lor sa nu fie eliminate de cenzura sexuala a celor de la Instagram.
 

Cele doua surori si-au crescut treptat ”influenta” ca modele in mediul online, reusind sa atraga numeroase branduri dornice de promovare. De asemenea, Mathilde si Pauline si-au creat propria marca de lenjerie intima, Khassani Swimwear, avand marele avantaj ca nu mai au nevoie de alte fotomodele pentru a prezenta produsele.

Mathilde s-a pozat la volanul masinii ei. Cine a mai fost atent la mesajul pe care a vrut sa-l transmita? :) Modelul le-a spus urmaritorilor ei sa nu uide ce centura cand o iau din loc. Ochii tuturor erau, insa, in alta parte.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…