Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

Generalul Florian Coldea , ” parintele ” #statului_paralel si stategul neo- marxistilor din Parlamentul Romaniei isi continua nestingherit afacerile ( extrem de banoase ) folosindu- se de infrastructura , conexiunile si reteaua operativa pe care le- a coordonat in calitatea sa de fost director operativ al SRI, afirmă pe Facebook jurnalistul George Harabagiu.

CE MAI SUSȚINE GEORGE HARABAGIU:

?Practic , #omul_puscari e conduce un serviciu de informatii paralel ( asa cum este acesta definit de literatura de specialitate ) ” camuflat ” in spatele a doua companii private : SC Strategic Sys SRL si Stategic Assets SRL . In mediile avizate din intreaga Europa , Coldea pozeaza in ” maestrul combinatiilor ” din Romania , iar unele voci il caracterizeaza ca fiind extrem de puternic si influient , intangibil si deloc deranjat de institutiile statului roman ( unde si- ar fi plasat strategic ” conserve ” extem de utile care- i sustin in continuare interesele )

?In luna octombrie , surse britanice bine informate ( atit din zona speculatiilor financiare cit si din mediul de inteligence ) dadeau ca sigura informatia potrivit careia , in jurul datei de 20 Noiembrie va aparea o conjunctura care va fi speculata de ” jucatori importanti ” din sud- estul Europei , indicind ca si ” perimetru de interes ” jocurile ” speculativ financiare ( de tip PPI bullets – pentru cunoscatori ) tranzactii cu titluri de valoare , operatiuni speculative in zona Bursei de energie, pe piata produselor software si a criptomonedelor .

⚠️Ulterior , a fost semnalat interesul evident al SC Strategic Sys SRL si Stategic Assets SRL ( firme controlate de gen. Florian Coldea ) persoane din anturajul sau fiind identificate ca facind ” prospectiuni ” in diverse centre financiare din lume , ” intimplator ” ( sic ) fix pe aceleasi segmente de interes .

?Pe 15 Noiembrie , o alta sursa ( de data aceasta din ” tara cantoanelor ” ) dadea ca iminenta prezenta lui Florian Coldea si a unor acoliti de ai sai , la Geneva , in ” unul din ultimele doua week- end- uri ale lunii „

⚠️Simbata 19 Noiembrie , gen ( r ) Florian Coldea intra in Romania ( in jurul orelor 12.30 ) prin punctul de trecere a frontierei din Aeroportul Otopeni . Prezenta sa a fost semnalata in aceeiasi zi ( la ora 8.40 ) in Elvetia pe Aeroportul International din Geneva . #omul_puscarie a calatorit cu o aeronava apartinind companiei Companiei WizzAir . Mai exact , zborul W6 3088 pe ruta Geneva – Bucuresti .

?Extem de interesant este faptul ca gen. ( r ) Florian Coldea a calatorit intr- un ” dispozitiv de protectie ” extrem de elaborat ” Si- a ales un zbor la clasa economic . Personajul cel mai interesant din intreg anturajul sau ( ” dl ambasador ” conform formulei de adresare ) a ocupat un loc printre ceilalti pasageri . Toti membrii grupului cu care Coldea a fost identificat in aeroportul din Geneva , s- au rasfirat in tot avionul. Din momentul intrarii in aeronava , nimeni nu a mai cunoscut pe nimeni ! Exact ca la ” manual ” .. O simpla verificare a tabelului de pasageri ai zborului W6 3088 va scoate la iveala ” indicii ” despre componenta nucleului de comanda al #statului_paralel . Extrem de bine pazit de ” baieti ” strecurati printre pasageri , Coldea si- a ales un loc strategic in aeronava . Linga una din iesirile de urgenta ( pentru a beneficia de un spatiu mai larg , ca sa poata sta ” picior peste picior ” ) Relaxat , pentru ca non- verbalul sa transmita mesajul ca nimeni si nimic din Romania , nu- l va deranja vreodata

?Pentru a evita eventualele priviri indiscrete , #oracolul_de_la_Tirnova s- a intretinut cu o femeie ” misterioasa ” dind impresia ca cunoscut- o ( intimplator , desigur ) in avion .Aceasta s- a ” plasat ” regulamentar intr- o pozitie ( antrenata ) menita sa obtureze orice posibil unghi de filmare ( vezi foto 2 ) Analizind insa plansele foto , femeia ” misterioasa ” nu este deloc o cunostinta intimplatoare . Duduia apare in proximitatea lui Coldea si la poarta de imbarcare din aeroportul elvetian ( unde s- a conversat cu acesta si cu alti membrii ai ” brigazii ” sale , mai bine de jumatate de ora ) Vezi foto 3

?Adevarul motiv al prezentei lui Coldea la Geneva , NU va ramine un mister. Deja se cunosc indicii suficiente despre ” manevrele ” pe care #omul_puscarie le desfasoara in prezent . Departe de peisajul dimbovitean si ” camuflat ” in haosul conflictului de la granitele Romaniei , Coldea isi creaza un nou ” profil ” . Cel al #jucatorului care conteaza si care va face ” cartile ” si in 2024 Asta pentru ca este imun la o Justitie in care isi are ” pionii cheie ” perfect camuflati E vorba de cei care l- au executat pe Dragnea .. De cei care l- au pedepsit pe Dan Andronic ( care n- a vrut sa – i vinda Evenimentul Zilei .. etc )



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa