Generalul de brigadă Marin Andreiana, împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector general al Jandarmeriei

Generalul de brigadă Marin Andreiana, împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector general al Jandarmeriei

Generalul de brigadă Marin Andreiana a fost împuternicit să îndeplinească, începând de luni, pentru o perioadă de șase luni, atribuțiile funcției de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă.

Sursa foto: jandarmeriaromana.ro

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), măsura a fost dispusă pentru asigurarea actului de comandă și eficientizarea activității Jandarmeriei Române.

Generalul de brigadă Marin Andreiana a condus, până luni, Gruparea de Jandarmi Mobilă "Frații Buzești" Craiova.

Generalul maior Mircea Olaru a fost eliberat din funcția de inspector general al Jandarmeriei Române, începând de vinerea trecută, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne și a fost numit director al Direcției Afaceri Europene și Relații Internaționale din cadrul MAI. Lui Mircea Olaru i se echivalează gradul militar cu cel de chestor principal de poliție.

AGERPRES/(AS — autor: Iulia Carciog, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

4 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei