Generalul John Kelly, noul șef de cabinet al lui Donald Trump

Generalul John Kelly, noul șef de cabinet al lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump l-a numit vineri pe generalul in rezerva John F. Kelly in functia de sef de cabinet la Casa Alba, relateaza Reuters. Trump a facut anuntul pe Twitter la o zi dupa ce noul sau director de comunicare, Anthony Scaramucci, l-a acuzat pe fostul sef de cabinet ca ar fi in spatele scurgerilor repetate de informatii.

"Ma bucur sa va informez ca tocmai l-am numit pe generalul John F. Kelly in functia de sef de cabinet. Este un bun american si un mare lider", a scris Trump pe Twitter.

John Kelly (67 ani) a condus pana acum Departamentul Securitatii Interne.

Reince Priebus a declarat intr-un interviu pentru CNN ca a demisionat joi din functia de sef de cabinet dupa cateva zile de discutii cu Donald Trump. El a refuzat sa comenteze acuzatiile noului director de comunicare a lui Trump la adresa sa.

"Nu ma pot gandi la o persoana mai buna decat generalul John Kelly care sa ma inlocuiasca", a declarat Reince Priebus, cel care a fost seful de cabinet al lui Trump in primele sase luni de mandat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”