Geoană s-a făcut iar de cacao? NATO i-ar fi retras avizul de securitate „prostănacului”!

Geoană s-a făcut iar de cacao? NATO i-ar fi retras avizul de securitate „prostănacului”!

”Prostănacul” a comis-o din nou! Și rău de tot de această dată! Din moment ce, fapt fără precedent în istoria celei mai puternice alianțe militare a lumii, ”protecția internă” din cadrul NATO a declanșat de urgență procedurile de reeavaluare a avizelor de securitate pentru Mircea Geoană! Adică nimeni altul decât secretarul general adjunct al Alianței Nord Atlantice!

O dezamăgește iar pe ”Mihaela, dragostea mea”…?

Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, în acest moment Mircea Geoană nu mai are ”security clearance ” necesar pentru a participa și reprezenta NATO la diverse întâlniri strategice de cel mai înalt nivel! Astfel că la orizont se prefigurează un scandal diplomatic fără precedent, chiar dacă la acest nivel cutuma prevede ”retragerea de bună voie” a celor ale căror autorizații de securitate au fost retrase sau sunt suspendate pe o perioadă ”nedeterminată”. Și drept urmare, mult mai curând decât se așteaptă unii, ”președintele de o noapte” ar putea juca rolul lui ”Dragă Stolo” și chiar să își anunțe singur retragerea din postura de secretar general al NATO. Totul după ce nici măcar acum bună parte a românilor nu și-au revenit și nu au găsit încă răspuns la întrebarea cum de tocmai Mircea Geoană a ajuns ”numărul doi” al celei mai puternice organizații mondiale., dezvăluie national.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară