George Boroi spune că nu există niciun război între CSA Steaua și FC Steaua

Președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, a declarat, joi, că nu există 'niciun război' cu FC Steaua, chiar dacă cele două grupări nu reușesc să ajungă la un acord privind închirierea bazei sportive din Bulevardul Ghencea după diferendul privind marca "Steaua București".

Întrebat dacă se va face pace vreodată între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Fotbal Club Steaua București, Boroi a răspuns: 'Nu există niciun război. A fost remis un comunicat de presă (n.r. — privind evaluarea mărcii "Steaua București") care a fost analizat și cred că toate concluziile au fost trase. Sper ca din aproape în aproape să vă dăm informațiile pe care le așteaptă toată lumea'.

George Boroi a fost prezent, joi seara, la Balul Junior Sport, eveniment în cadrul căruia au fost premiați tineri campioni de la mai multe discipline sportive.

CSA Steaua și Fotbal Club Steaua, grupare patronată de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce la sfârșitul anului 2014 Clubul Sportiv al Armatei a câștigat în instanță marca 'Steaua București'.

Luni, 22 februarie, marca 'Steaua București' a fost evaluată de o comisie a Ministerului Apărării Naționale la aproximativ 57,3 milioane de euro.

De la începutul conflictului, cele două cluburi nu au mai ajuns la un acord privind închirierea bazei sportive din Bulevardul Ghencea, iar echipa din Liga I nu a mai putut să dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

În ultima perioadă, campioana României a disputat meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională, iar după închiderea acesteia pe stadionul 'Nicolae Dobrin' din Pitești. De asemenea, formația condusă de Laurențiu Reghecampf s-a antrenat la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, Centrul de Fotbal Buftea, iar în prezent la baza sportivă din Domnești.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă