George Clooney le-a dat câte un milion de dolari celor 14 care l-au ajutat în tinereţe: „E o karma bună acolo”

George Clooney le-a dat câte un milion de dolari celor 14 care l-au ajutat în tinereţe: „E o karma bună acolo”

Mai multe publicaţii străine au relatat că actorul George Clooney şi-a invitat cei mai buni 14 prieteni la masă şi le-a dat câte o valiză, în fiecare dintre acestea aflându-se câte un milion de dolari. Întâmplarea s-a petrecut în septembrie 2013, dar s-a aflat mult mai târziu, după ce unul dintre prietenului lui Cooney, Rande Gerber a dezvăluit totul.

 De curând, Clooney a relatat şi el povestea pentru prima dată într-un interviu acordat revistei GQ .

Marea zi a cadourilor a avut loc în 27 septembrie 2013, chiar înainte de premiera filmului „Gravity” în care a jucat Clooney.

Filmul s-a dovedit a fi „o afacere foarte bună” pentru actor deoarece s-a înţeles să fie plătit cu un procent din veniturile pe care le va genera filmul, la fel ca actriţa Sandra Bullock, scrie hotnews.ro

Clooney o cunoscuse deja pe viitoarea sa soţie, Amal Alamuddin, dar cei doi nu erau împreună încă. Actorul nu avea membri ai familiei apropiaţi alături de care să se bucure.

„Aşa că m-am gândit, îi am pe tipii aceştia care toţi m-au ajutat într-un fel sau altul de-a lungul a 35 de ani”, şi-a amintit actorul.

„Am dormit la ei pe canapea când am fost lefter. Mi-au împrumutat bani când am fost lefter. M-au ajutat când am avut nevoie de ajutorul lor de-a lungul anilor. Şi i-am ajutat şi eu de-a lungul anilor. Suntem toţi prieteni buni”, a continuat Clooney.

„Aşa că m-am gândit, ştii, fără ei n-ai avea nimic din toate astea. Şi suntem cu toţii foarte apropiaţi şi m-am gândit că dacă o să mă lovească un autobuz sunt oricum toţi în testament. Aşa că de ce naiba aştept să fiu lovit de un autobuz?”, a declarat actorul pentru GQ.


La aproape exact un an de la acea zi, pe 27 septembrie 2014, Clooney s-a însurat cu soţia sa Amal.

„E o karma bună acolo”, a declarat Gerber despre coincidenţa de dată


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…