George Simion - întâlnire cu simpatizanţii AUR Satu Mare: Suntem singura speranţă a românilor

George Simion - întâlnire cu simpatizanţii AUR Satu Mare: Suntem singura speranţă a românilor

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor George Simion a continuat seria întâlnirilor cu simpatizanţii din ţară, joi ajungând la Satu Mare.

Acesta s-a întâlnit, în parcul central din municipiul Satu Mare, cu circa 50 de simpatizanţi, cărora le-a mulţumit pentru implicarea din campania electorală, transmiţând că AUR reprezintă ''singura speranţă a românilor''.

"Vă rog pe fiecare dintre voi, de la Iulian Câcău, coordonatorul pe judeţul Satu Mare, până la cei din Carei, până la cei din Tăşnad, până la oşenii care au contribuit, patrioţi adevăraţi, toţi care s-au implicat în această campanie, aveţi grijă de AUR aici pe Satu Mare pentru că suntem singura speranţă a românilor. (...) Mergeţi şi voi mai departe şi mulţumiţi celor pe care i-aţi convins să pună ştampila pe AUR, că voi aţi fost televiziunile noastre, voi aţi dat mesajul mai departe. Să întindeţi o mână şi către cei care nu ne-au susţinut şi nu ne-au votat. Este important să întindem o mână, poate ne-au acuzat, poate ne-au denigrat, nu putem să ne despărţim în tabere, nu putem să ţinem de ideologia de partid şi să ne separăm în continuare şi noi, noi suntem Alianţa pentru Unirea Românilor. Aşa că acum, în prag de sărbători, mergeţi cu un gând bun şi la votanţii celorlalte partide şi la cei care nu au votat (...). Noi suntem AUR, noi suntem despre unire, noi suntem despre iubire, indiferent de culoarea pielii, de etnie, de categoria socială", a declarat George Simion. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”