George Simion a devenit tătic. Mesajul postat de liderul AUR: „M-ai făcut bogat” FOTO

George Simion a devenit tătic. Mesajul postat de liderul AUR: „M-ai făcut bogat” FOTO

După ce au strălucit în lumina reflectoarelor la nunta lor opulentă, George Simion și Ilinca au acum un nou motiv care să le umple inima de bucurie. Liderul AUR a devenit tătic.

George Simion și soția sa, Ilinca FOTO Arhivă

Anunțul a fost făcut miercuri seara, pe pagina sa de Facebook. Politicianul a postat o fotografie cu soția sa. Deși aflată pe patul de spital, aceasta are un zâmbet larg pe chip. Cei doi sunt în culmea fericirii, întrucât au devenit, oficial, părinți ai unui băiețel.

Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!, a fost mesajul emoționant postat de George Simion pe pagina sa de Facebook, însoțit de o poză adorabilă cu Ilinca.

Vestea a fost primită cu entuziasm de către susținătorii lui George Simion, care s-au bucurat alături de el, în acest moment special. În mai puțin de o oră, postarea a strâns peste 20.000 de aprecieri și mii de comentarii, în care oamenii l-au felicitat pe deputat.

Liderul AUR le-a răspuns internauților și și-a mai arătat încă o dată iubirea și devotamentul față de soția sa, printr-un alt mesaj, postat în secțiunea de comentarii.

„Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”, a scris George Simion.

În plin an electoral , acest eveniment marchează o nouă etapă în viața personală a liderului AUR, care urmează să candideze la președinția țării.

George Simion și Ilinca Munteanu au făcut o nuntă grandioasă, pe data de 27 august 2022. Evenimentul a avut loc la Măciuca, în Vâlcea, și a fost intens mediatizat, la vremea respectivă. Cu sute de invitați prezenți și momente artistice deosebite, ceremonia a fost o demonstrație de stil și eleganță, dar și de autenticitate și tradiție românească.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro