George Simion: Am primit semnale că serviciile de informații au o linie specială să se ocupe de AUR

George Simion: Am primit semnale că serviciile de informații au o linie specială să se ocupe de AUR

Co-fondatorul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat că formațiunea a primit semnale că ”anumite servicii de informații au o linie specială să se ocupe de AUR” pentru că sistemul e deranjat de noul partid parlamentar:

  • ”Sistemul e deranjat de AUR, încearcă să ne găsească fel de fel de chichițe, pentru că nu suntem șantajabili. Suntem singurii care ținem cu interesele românilor, care spunem că avem o cale de a rederesa economic această țară, cu resursele naturale ale României. Am primit semnale că anumite servicii de informații au o linie specială să se ocupe de AUR (…) Nu mă refer la toate serviciile secrete, ci la șefi. Șefii serviciilor secrete sunt numiți politic și sunt în curtea președintelui”, a spus Simion, duminică seară, la Antena 3.

Liderul AUR a mai declarat că știe, de pe vremea când milita pentru unirea Basarabiei cu România, că ”era trecut de serviciile secrete” ca fiind ”incontrolabil”.

  • ”Noi nu suntem anarhiști, ne dorim ordine în stat (…) Nu mă ocup eu cu înregistrări, dar trag un semnal de alarmă pentru că din câte știam, trăim într-o democrație. Din păcate, libertățile și drepturile fundamentale, soarta presei sunt mult mai precare decât în anii 90”, a mai spus Simion.

A început din prima zi operațiunea de încercare a spargere AUR, a mai spus liderul formațiunii.

sursa foto: Facebook/ George Simion

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut

4 Foarte interesante amănunte...

5 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”