Georgian Pop: O nouă executare silită.Parlamentul trebuie să-i dea lui Colceriu Dan 6.777 lei

Georgian Pop: O nouă executare silită.Parlamentul trebuie să-i dea lui Colceriu Dan 6.777 lei

Secretarul Camerei Deputaţilor Georgian Pop a declarat luni că Parlamentul se confruntă cu o nouă executare silită şi a afirmat că forul legislativ îi datorează unui cetăţean, Colceriu Dan, suma de 6.777 de lei.

"A mai fost un caz în 2012, o executare silită asupra Parlamentului. Există Comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989, e comună - Camera Deputaţilor şi Senatul - ea eliberează certificatele de revoluţionar. Avem un caz. Pe scurt, un cetăţean, Colceriu Dan, a solicitat un certificat de revoluţionar, Comisia pentru revoluţionari a respins solicitarea, s-a dus în instanţă şi a câştigat. Acum avem executare silită cu suma de 6.777 lei. Este o nouă executare silită. Parlamentul trebuie să-i dea lui Colceriu Dan aceşti bani. Comisia pentru revoluţionari, fiind comisie comună, această sumă pentru executarea silită o să fie împărţită, jumătate plăteşte Camera Deputaţilor şi jumătate Senatul", a spus Pop la finalul şedinţei Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că membrii Biroului permanent au fost puşi în faţa faptului împlinit, iar acum încearcă să găsească un mecanism de monitorizare pentru a putea să afle din timp când mai sunt astfel de cazuri. Pop a adăugat că în urma deciziei instanţei Colceriu Dan va primi şi certificat de revoluţionar. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”