Georgian Pop: O nouă executare silită.Parlamentul trebuie să-i dea lui Colceriu Dan 6.777 lei

Georgian Pop: O nouă executare silită.Parlamentul trebuie să-i dea lui Colceriu Dan 6.777 lei

Secretarul Camerei Deputaţilor Georgian Pop a declarat luni că Parlamentul se confruntă cu o nouă executare silită şi a afirmat că forul legislativ îi datorează unui cetăţean, Colceriu Dan, suma de 6.777 de lei.

"A mai fost un caz în 2012, o executare silită asupra Parlamentului. Există Comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989, e comună - Camera Deputaţilor şi Senatul - ea eliberează certificatele de revoluţionar. Avem un caz. Pe scurt, un cetăţean, Colceriu Dan, a solicitat un certificat de revoluţionar, Comisia pentru revoluţionari a respins solicitarea, s-a dus în instanţă şi a câştigat. Acum avem executare silită cu suma de 6.777 lei. Este o nouă executare silită. Parlamentul trebuie să-i dea lui Colceriu Dan aceşti bani. Comisia pentru revoluţionari, fiind comisie comună, această sumă pentru executarea silită o să fie împărţită, jumătate plăteşte Camera Deputaţilor şi jumătate Senatul", a spus Pop la finalul şedinţei Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că membrii Biroului permanent au fost puşi în faţa faptului împlinit, iar acum încearcă să găsească un mecanism de monitorizare pentru a putea să afle din timp când mai sunt astfel de cazuri. Pop a adăugat că în urma deciziei instanţei Colceriu Dan va primi şi certificat de revoluţionar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”