Gerard Pique s-a întâlnit la Paris cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat VIDEO

Gerard Pique s-a întâlnit la Paris cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat VIDEO

Gerard Pique, aflat în plin scandal cu Shakira, după ce a fost acuzat că a înșelat-o, a fost surprins în Paris alături de modelul Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristian Ronaldo.

Fostul fundaș al Barcelonei s-a aflat în capitala Franței pentru a asita la un meci din NBA, mutat în Europa, scrie GSP .

Irina Shayk a asistat și ea la meciul din Paris. Cei doi s-au întâlnit la marginea terenului, s-au salutat și s-au fotografiat împreună.

Modelul rus are 37 de ani și este unul dintre cei mai apreciați oameni din industrie. Irina Shayk a avut o relație cu Cristiano Ronaldo, între 2010 și 2015, și cu actorul Bradley Cooper, între 2015 și 2019, cu care are un copil.

Cum a aflat Shakira ca Pique o înșela

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit în urmă cu jumătate de an. Motivul rupturii dintre cei doi a fost infidelitatea fostul fotbalist al Barcelonei.

Potrivit Show News Today unul dintre semnele care i-au dat de gândir Shakirei în privința infidelității acestuia a venit după ce a constatat că cineva a mâncat din borcanul ei cu gem de căpsune. Detaliul i-a dat de gândit pentru că nici fostul fotbalist al Barcelonei și nici copiii nu se atingeau în mod normal de acest aliment.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

4 Mădălina Ghenea și punct

5 Alexandra Stan, din nou aproape goală