Gerea - înlocuit de la şefia ALDE Bucureşti; copreşedinţi interimari - Varujan Vosganian şi Claudiu Daniel Catana

Gerea - înlocuit de la şefia ALDE Bucureşti; copreşedinţi interimari - Varujan Vosganian şi Claudiu Daniel Catana

Deputatul Varujan Vosganian şi preşedintele TLDE, Claudiu Daniel Catana, au fost desemnaţi marţi seara copreşedinţi interimari ai ALDE Bucureşti.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a organizaţiei, în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare al filialei ALDE Bucureşti, întrunită marţi seară, a fost propusă înlocuirea din funcţia de preşedinte a deputatului Andrei Gerea.

"Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE Bucureşti a fost legat de lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei Bucureşti", arată sursa citată.

De asemenea, Consiliul de Coordonare al ALDE Bucureşti a decis să îi desemneze în calitate de copreşedinţi interimari pe deputatul Varujan Vosganian şi pe preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana.

"Decizia luată în şedinţa de marţi va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în şedinţa filialei", precizează sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu