Germania? Această ÎNREGISTRARE anulează 1000 de MINCIUNI OFICIALE!

Germania? Această ÎNREGISTRARE anulează 1000 de MINCIUNI OFICIALE!

O înregistrare care anulează toate minciunile oficiale despre atmosfera care domnește acum în Germania. Locuitorii unui mic orasel au fost la un pas de a-si lua primarul la bataie dupa ce acesta le-a spus ca solutia de a-si feri copiii de agresiunile refugiatilor este de a-i ocoli, de a nu trece prin locurile unde se afla acestia.

Un batran prezent la sedinta Consiliul Municipal din Bad Schlema s-a plans ca nepoata sa in varsta de 10 ani a fost hartuita, in timpul orelor de educatie fizica, de refugiatii aflati la ferestrele centrului in care sunt gazduiti. „Ce se va intampla la vara, cand fetele vor avea mai putine haine?, a intrebat barbatul, scrie Aktual24

„Este simplu, nu trebuie sa ii provocati si nu treceti prin acele zone”, a raspuns repede primarul Jens Muller.

Reactia primarului a starnit imediat o furtuna printre numerosii localnici prezenti in sala de consiliu. „Ohhhh, in tara noastra? Nu mai putem sa merge prin propriul nostru oras! Oh, baiete!  Du-te acasa, baiete! Cine naiba te-a ales? Baiete, ai ceva tupeu!”, se aude vocea unui barbat.

„Ce fel de primar este acesta? Ar trebui sa demisioneze”, spune o femeie revoltata.

Primarul face apel la calm: „Vorbesc chineza, nu ma intelegeti?”. „Da, asta este Germania”, raspunde sala.

„Credeti ca printre germani nu exista oameni care agreseaza sexual?”, insista primarul. „Da, dar asta nu are legatura, germanii merg la inchisoare pentru asta. Dar ei (migrantii – n.red.) nu ajung”, raspunde un barbat furios.

Iată mai jos imaginile


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 Interesante amănunte...

5 Imagini care dau fiori soldaților ruși