Germania: Aproximativ 6.500 de persoane au protestat împotriva măsurilor antipandemice la Dusseldorf

Germania: Aproximativ 6.500 de persoane au protestat împotriva măsurilor antipandemice la Dusseldorf

Aproximativ 6.500 de persoane au participat sâmbătă la o demonstraţie împotriva vaccinării şi a altor măsuri antipandemice în oraşul Dusseldorf din Germania, a anunţat poliţia, potrivit DPA.

Potrivit unui purtător de cuvânt, demonstraţia a fost paşnică, iar participanţii au respectat cerinţa de a purta mască de protecţie.

În ultimele trei săptămâni, între 2.000 şi 4.000 de persoane au participat la demonstraţii împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Protestele au loc în ciuda creşterii numărului de infectări şi a îngrijorărilor în privinţa răspândirii noii variante a coronavirusului, Omicron, mai transmisibilă.

Numărul de cazuri creşte de la o zi la alta, conform datelor de sâmbătă, iar oficialii se tem că numărul real de infectări este de fapt mai mare, dată fiind faptul că cel mai probabil în timpul sărbătorilor au fost colectate mai puţine informaţii.

Parlamentarii fac apel la populaţie să se vaccineze, spunând că nivelul actual al inoculării este prea mic.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

2 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

3 Se pregătește ceva? Americanii trebuie să părăsească „imediat” Rusia, cere chiar ambasada SUA de la Moscova, existând riscul să nu mai poată ieși

4 VIDEO Un nou „succes” / Rușii din filmare și-au aruncat în aer camarazii!

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie