Germania: Bărbatul care a rănit zece persoane în gara Düsseldorf, internat permanent într-o clinică psihiatrică

Germania: Bărbatul care a rănit zece persoane în gara Düsseldorf, internat permanent într-o clinică psihiatrică

Bărbatul care a rănit zece persoane în luna martie atunci când a atacat la întâmplare cu un topor trecătorii din gara centrală din orașul Düsseldorf (vestul Germaniei) va fi internat permanent într-o clinică de psihiatrie, conform deciziei luate vineri de un tribunal din orașul german, transmite dpa.

Șeful completului de judecată a declarat că autorul atacului , în vârstă de 37 și provenit din Kosovo, a suferit un episod schizofrenic în momentul comiterii faptelor și de aceea el nu poate răspunde penal pentru acestea.

Bărbatul, care a obținut azil în anul 2009, a urmărit pasagerii unui tren local înainte de a ataca trecătorii din sala principală a gării centrale din Düsseldorf. Printre cei răniți s-au aflat o fată în vârstă de 13 ani și doi turiști italieni.

În urma atacului, bărbatul a fugit și s-a rănit după ce a sărit de pe un pod pentru a scăpa de polițiștii care îl urmăreau.

În iulie anul trecut, un solicitant de azil în vârstă de 17 ani, înarmat cu un cuțit și un topor, a lansat un atac similar asupra unui tren regional în apropierea orașului Würzburg (nordul landului Bavaria), rănind cinci persoane.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

4 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...