Germania: Doi polițiști, confundați de participantele la o petrecere cu niște stripperi

Germania: Doi polițiști, confundați de participantele la o petrecere cu niște stripperi

Doi polițiști care au răspuns la o plângere legată de o petrecere gălăgioasă au fost întâmpinați călduros de circa 10 femei aflate la o aniversare, care au crezut că aceștia sunt...stripperi, relatează DPA.

Întâmplarea s-a petrecut în orașul Bendorf, iar petrecerea era dedicată aniversării de 50 de ani a uneia dintre femei.

Polițiștii — dintre care unul de până în 30 de ani și altul de circa 50 — au "încercat de mai multe ori" să le convingă pe femei că sunt oameni ai legii, însă au fost copleșiți cu îmbrățișări și fotografiați, a precizat luni poliția într-o declarație.

Polițiștii au fost nevoiți să ceară numărul de telefon al sărbătoritei, ceea ce sporit la culme amuzamentul invitatelor, potrivit aceleiași declarații.

Oamenii legii le-a cerut apoi petrecărețelor să dea muzica mai încet, moment în care femeile au remarcat mașina poliției și și-au dat seama de confuzie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”