Germania: Două mandate de arestare, după incidentul armat din weekend de la Berlin

Germania: Două mandate de arestare, după incidentul armat din weekend de la Berlin

Un tribunal din Berlin a emis două mandate de arestare după incidentul armat din weekend de la Berlin care ar avea legătură cu grupuri de criminalitate organizată, a anunţat Parchetul pe Twitter duminică noapte, citat luni de DPA.

Un bărbat de 30 de ani se confruntă cu acuzaţii de tentativă de crimă în trei cazuri şi altul în vârstă de 39 de ani cu acuzaţii pentru port şi deţinere ilegală a unei arme de foc.

Ambii suspecţi se află în prezent în spital după ce au fost răniţi prin împuşcare.

Incidentul a avut loc în cartierul Kreuzberg (vest) în jurul orei 4 dimineaţă (3:00 GMT) sâmbătă, nu departe de sediul Partidului Social Democrat din Germania (SPD) .

Se crede că locuitorii au alertat poliţia cu privire la incident. În timp ce poliţia a sosit la faţa locului, agresorii neidentificaţi au fugit.

Trei bărbaţi răniţi au fost găsiţi la locul incidentului. Un al patrulea rănit a sărit într-un canal din apropiere de unde a fost scos de angajaţii serviciilor de salvare.

Disputele dintre diferite grupuri sau clanuri familiale criminale la Berlin devin uneori violente.

Clanuri arabe la Berlin şi în alte oraşe germane au ţinut titlurile ziarelor în ultimii ani pentru legăturile lor cu aşa-numitele taxiuri de cocaină, un serviciu ilegal de livrare a drogurilor, precum şi cu evaziunea fiscală şi spălarea banilor în scena rapului german, notează DPA. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro