Germania, pe marginea PRĂPASTIEI! Cererea pentru „Mein Kampf” depășește de PATRU ori TIRAJUL! Nazismul EXPLODEAZĂ!

Germania, pe marginea PRĂPASTIEI! Cererea pentru „Mein Kampf” depășește de PATRU ori TIRAJUL! Nazismul EXPLODEAZĂ!

Germania pare dusă pe marginea prăpastiei dintre civilizație și nazism după deciziile care încep să dea de gândit ale cancelarului Angela Merkel. Iată mai jos ce s-a întâmplat de vineri până astăzi!

CITEȘTE și EXPLOZIV/Memoriile lui Kohl DEZGROAPĂ secretele Angelei Merkel

Cererea pentru „Mein Kampf” depaseste de PATRU ori oferta 

Lucrarea lui Adolf Hitler, Mein Kampf, a reintrat in librariile germane vineri si s-a epuizat in scurt timp, in conditiile in care cererea a depasit de patru ori oferta. Este pentru prima data dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial cand cartea este republicata.

In pofida faptului ca aceasta editie costa 59 de euro, au fost plasate in avans 15.000 de comenzi, aproape de patru ori mai mult decat tirajul initial de 4000. Cererea a fost atat de mare la cea mai mare librarie berlineza, Dussmann, ca pana la pranz s-a vandut si exemplarul din vitrina. Libraria a primit 20 de copii si 50 de comenzi, scrie The Australian, citat de Aktual24

Un intreprinzator a pus copia sa la vanzare pe Amazon pentru suma de 9.999,99 de euro. Cartea a fost publicata de Institutul de Istorie Contemporana din Munchen.

Hitler a scris Mein Kampf, „Lupta mea – n.red.”, in inchisoare dupa un atentat esuat in 1923 in Munchen. Lucrarea expune ideologia sa ultranationalista, antisemita si anticomunista.

Nazismul a explodat. „Puneti-i pe un vapor si scufundati-l in Atlantic”

Partidele si publicatiile extremiste din Germania lanseaza mesaje extrem de dure la adresa imigrantilor si a cancelarului Angela Merkel dupa incidentele de la Koln, in care peste 100 de femei au fost agresate sexual de imigranti.

Fie ca este vorba despre PI-News (Politically Incorrect) sau partidele extremiste/neonaziste precum Pegida, AfD, NPD sau ProNRW, mesajele transmise sunt de o virulenta fara precedent. Spiegel, citat de Aktual24 , a facut o selectie relevanta din aceste reactii 

„Cancelarul nebun (Angela Merkel – n.red.) a permis ca milioane de barbati, frustrati sexual, din Orientul Mijlociu si Africa sa vina in Germania. Blondele de la noi sunt, potrivit Coranului, ‘prada’ pentru ei, femei care pot fi abuzate in functie de capriciile lor sau facute sclave”, a scris Templer pe PI-News.

„Presa mincinoasa de stanga… si-ar fi dorit ca acest viol in grup sa ramana secret”, a mentionat Eurabier tot pe PI-News.

„Toate astea erau de asteptat din partea negrilor, tiganilor si arabilor lui Merkel, pe care ea i-a adus ilegal”, a acuzat „eule54″ pe PI-News.

Unde sunt fetele care tipau ‘bine ati venit’? Acelor curve sigur le-ar fi placut ca sanii le fie apucati de maini fara numar”, a scrie „Hans-Werner Link” pe Facebook.

„Puneti-i pe un vapor si scufundati-l in Atlantic”, a indicat Stephan Tautz pe Facebook.

Sunt si multe altele mult mai dure decat acestea, mentioneaza Spiegel, intr-un amplu material dedicat modului in care Germania reactioneaza dupa evenimentele din Koln. Jurnalistul Petre M. Iancu de la Deutsche Welle mentiona ca „este un iad” pe retelele de socializare. 

Sambata, fortele extremiste au organizat un mare miting langa gara din Koln, acolo unde femeile au fost agresate. Autoritatile au amplasat importante forte de mentinere a ordinii, peste 1.700 de politisti fiind de veghe in aceste momente. 

Potrivit DPA, un purtator de cuvant al politiei federale a precizat ca atmosfera este foarte tensionata, in timp ce un reprezentant al departamentului de politie din Koln a spus ca manifestatiile au loc intr-o atmosfera agresiva.

Protestatarii din partea Pegida au arborat pancarte cu mesajul „Rapefugees not welcome” (refugiatii violatori nu sunt bineveniti), conform AFP.

„Germania a supravietuit razboiului, ciumei si holerei, dar va supravietui ea (Angelei) Merkel?” — este o alta lozinca scrisa pe pancartele protestatarilor, cu referire la politica de primire a refugiatilor a cancelarului german.

„Merkel a devenit un pericol pentru tara noastra, Merkel trebuie sa plece”, a afirmat un purtator de cuvant al miscarii Pegida.

Nu numai in Koln, Hamburg si Stuttgart au avut loc agresiuni sexuale impotriva femeilor. Presa germana relateaza despre un nou caz inspaimantator.

Potrivit Die Welt, in noaptea de Anul Nou, o multime formata din peste 500 de imigranti a incercat sa intre cu forta intr-un club din orasul Bielefeld. Initial, oamenii de ordine au reusit sa-i impiedice, insa imigrantii au devenit violenti, au aruncat cu petarde, astfel incat au reusit sa patrunda in Elephant Club. Iata o imagine din timpul incidentelor postata pe site-ul clubului. 

Marturiile despre ce au facut imigrantii in club sunt terifiante. Fetele au fost atinse in zonele genitale, iar barbatii din club au trebuit sa recurga la „violenta fizica” pentru a le elibera.

„A trebuit sa ne aparam de ei cu extinctoarele, cu gaze lacrimogene si cu forta fizica”, a detaliat seful oamenilor de ordine pe Facebook.

Politia a confirmat pentru publicatiile locale ca au „existat probleme cu imigrantii intre orele 23.00 si 1.30 a.m”. Politistii au adaugat ca s-au inregistrat si cateva plangeri pentru agresiune sexuala.

Ministrul german al justiției: Violențele de la Koln împotriva femeilor au fost probabil planificate

Ministrul german al justiției, Heiko Maas, a estimat - într-un interviu în cotidianul Bild - că este foarte probabil ca violențele fără precedent de la Koln împotriva femeilor să fi fost coordonate și planificate, relatează duminică AFP. ''Când o asemenea hoardă se adună pentru a încălca legea, acest lucru pare, sub o forma sau alta, planificat. Nimeni nu mă va face să cred că nu a fost ceva coordonat sau pregătit'', a declarat Heiko Maas (social-democrat).

Aproximativ 379 de plângeri au fost depuse până în prezent în legătură cu violențele din noaptea de Anul Nou de la Koln, dintre care 40 % pentru agresiuni sexuale, potrivit poliției. 

''Trebuie să clarificăm urgent cum de s-au putut întâmpla astfel de acte'', a subliniat ministrul german.

Chiar dacă sunt suspectați de către poliție și solicitanți de azil, ministrul a avertizat în legătură cu amalgamul cu toți refugiații care sosesc în țară. ''Este hazardat să se facă o legătură între originea unei persoane și înclinația sa de a încălca legea'', a spus ministrul, adăugând că statisticile arată că refugiații ''comit în proporție tot atâtea delicte ca și germanii''.





Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă