Germania: Raiduri ale poliției în locuințele unor suspecți de planificarea unor atacuri

Germania: Raiduri ale poliției în locuințele unor suspecți de planificarea unor atacuri

Procurori federali germani au dat undă verde poliției să efectueze luni raiduri la locuințele și locurile de muncă a două persoane suspectate că planificau 'atacuri care amenință statul".

Suspecții se temeau că politicile Germaniei privind refugiații ar săraci țara și au început astfel să depoziteze alimente și muniție, precum și să planifice atacuri, a declarat biroul procurorului federal într-un comunicat, citat de Reuters.

"Suspecții văd în criza de care se tem o posibilitate de a captura reprezentanți politici de stânga și a-i ucide cu armele lor", potrivit comunicatului.

Raidurile vor fi efectuate în statul Mecklenburg-Vorpommern din est.

Poliția va efectua de asemenea percheziții la persoanele având legături cu cei doi suspecți, dar care nu sunt considerate suspecte, a adăugat biroul procurorului. Cei doi au intrat de asemenea în contact cu alte persoane pe chaturi.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...