Germania: Servietă 3.500 de euro și 22 de lingouri de aur, predată poliției de ''un găsitor cinstit''

Germania: Servietă 3.500 de euro și 22 de lingouri de aur, predată poliției de ''un găsitor cinstit''

O servietă plină cu 3.500 de euro și 22 de lingouri de aur cântărind în total un kilogram, cu o valoare de 30.000 de euro, a fost descoperită sub un copac de un cetățean cinstit care a predat numaidecât mica avere poliției din Berlin, au anunțat vineri autoritățile citate de Reuters.

Banii lichizi și aurul au fost găsiți chiar lângă o bancă din sectorul Neukoelln, una dintre cele mai sărace zone din Berlin.

Proprietarul bunurilor a declarat ulterior poliției că lăsase servieta jos pentru a-și asigura bicicleta însă a uitat de ea.

''Uimitor ce poți descoperi sub un copac în Neukoelln'', a scris poliția pe Twitter adăugând că ''un găsitor cinstit a predat la secția noastră servieta cu 3.500 de euro și aur''.

''Proprietarul a fost identificat. El a declarat că și-a lăsat lucrurile jos pentru a-și lega bicicleta și pur și simplu a uitat de ele'', a menționat poliția mai târziu, mai arată sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina