Germania: Trei bărbați arestați în operațiunea poliției din orașul Chemnitz

Germania: Trei bărbați arestați în operațiunea poliției din orașul Chemnitz

Trei bărbați au fost arestați în cadrul operațiunii de amploare a poliției desfășurate sâmbătă în orașul Chemnitz, estul Germaniei, care vizează găsirea unui sirian suspectat de plănuirea unui atentat cu bombă, relatează DPA.

* Germania: Sute de polițiști, pe urmele unui sirian suspectat de plănuirea unui atentat cu bombă

Cei trei sunt suspectați că ar avea legături cu sirianul Jaber Albakr, 22 de ani, suspectat de planificarea atacului, care a fugit în timpul raidului poliției.

Doi bărbați au fost arestați la gara din centrul orașului, iar cel de-al treilea în apropierea apartamentului vizat de forțele speciale ale poliției.

"Explozivi foarte puternici au găsiți în apartamentul din orașul Chemnitz", a afirmat poliția din landul Saxonia pe Twitter, adăugând a fost nevoie de evacuarea mai multor persoane din cartierul Fritz-Heckert-Gebiet ca măsură de precauție, relatează Reuters.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale