Germania: Un român a murit după ce a căzut de la geam. Nu este clar dacă e un accident sau o sinucidere

Germania: Un român a murit după ce a căzut de la geam. Nu este clar dacă e un accident sau o sinucidere

Bărbatul a ieşit la fereastra unui apartament de la etajul 5 al unui bloc şi s-a agăţat de faţada clădirii. Acesta a alunecat şi a căzut. Aproximativ 100 de trecători au fost martori la tragedie.

Poliţia a fost chemată, cel mai probabil de martori, abia după ce românul căzuse. Bărbatul a murit pe loc, din cauza rănilor.

„Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm şi alte ipoteze”, a declarat pentru publicaţia germană Bild , un purtător de cuvânt al poliţiei din Halle, scrie Digi24.

Presa germană a scris că nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a ieşit pe fereastră sau ce încerca să facă, în timp ce anchetatorii nu exclud deocamdată nici posibilitatea unei sinucideri.

Pe un grup de Facebook al românilor din Germania, un bărbat a scris că victima nu s-a aruncat, ci a căzut după ce a vrut să îi facă o glumă unui coleg intrând peste el în cameră şi speriindu-l. Potrivit acestuia, situaţia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, înregistrările fiind preluate de criminalişti.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko