Germania: Un român a murit după ce a căzut de la geam. Nu este clar dacă e un accident sau o sinucidere

Germania: Un român a murit după ce a căzut de la geam. Nu este clar dacă e un accident sau o sinucidere

Bărbatul a ieşit la fereastra unui apartament de la etajul 5 al unui bloc şi s-a agăţat de faţada clădirii. Acesta a alunecat şi a căzut. Aproximativ 100 de trecători au fost martori la tragedie.

Poliţia a fost chemată, cel mai probabil de martori, abia după ce românul căzuse. Bărbatul a murit pe loc, din cauza rănilor.

„Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm şi alte ipoteze”, a declarat pentru publicaţia germană Bild , un purtător de cuvânt al poliţiei din Halle, scrie Digi24.

Presa germană a scris că nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a ieşit pe fereastră sau ce încerca să facă, în timp ce anchetatorii nu exclud deocamdată nici posibilitatea unei sinucideri.

Pe un grup de Facebook al românilor din Germania, un bărbat a scris că victima nu s-a aruncat, ci a căzut după ce a vrut să îi facă o glumă unui coleg intrând peste el în cameră şi speriindu-l. Potrivit acestuia, situaţia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, înregistrările fiind preluate de criminalişti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria