Gest ostentativ al Dianei Șoșoacă: Senatoarea anunță prin intermediul Parlamentului că merge la un eveniment al Ambasadei Ruse

Gest ostentativ al Dianei Șoșoacă: Senatoarea anunță prin intermediul Parlamentului că merge la un eveniment al Ambasadei Ruse

Diana Șoșoacă va participa la un eveniment al Ambasadei Ruse în România. Senatoarea a ales să anunțe prezența sa la recepție prin intermediul unui comunicat de presă al Senatului.

Diana Șoșoacă, senatoare în Parlamentul României FOTO: Inquam Photos

Un comunicat de presă al Senatului transmite că Diana Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei, dând curs invitației primite de ambasadorul Valery Kuzmin la recepția organizată joi, 4 mai. Evenimentul a fost organiza cu prilejul victoriei „Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial”.

„În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre. Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus”, se arată în comunicatul de presă transmis de Senat.

Totodată, în comunicat se arată că „o Românie puternică este o Românie capabilă de dialog și de deschidere, de negociere și de afirmare, dincolo de limitările impuse de centrele de putere globaliste, ale căror interese nu coincid cu cele ale poporului român sau rus”.

Prezențe multiple la Ambasada Rusiei

Diana Șoșoacă a participat de-a lungul timpului la mai multe evenimente organizate de Ambasada Rusiei. Ultimul eveniment la care a luat parte aceasta a fost în luna februarie a acestui an, la o recepție organizată cu ocazia Zilei Diplomatului Rus.

Anterior, în luna noiembrie a anului trecut, senatoarea a participat la recepția organizată de Ambasada Rusiei la București cu ocazia zilei Unității Naționale a Federației Ruse.

De asemenea, Diana Șoșoacă , alături de mai mulți parlamentari neafiliați, au mers în luna martie la Ambasada Rusiei, pentru a anunța „neutralitatea” României în războiul declanșat de Kremlin în Ucraina. Ulterior acestei vizite, hackerii pro-ruși de la Killnet au apreciat-o pe Diana Șoșoacă într-o postare pe Telegram, numind-o „om deștept”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…