Gest politic de doi lei/„Mâine mă duc la Cotroceni să-i dau înapoi medalia. Mi-e rușine că o am acasă”

Gest politic de doi lei/„Mâine mă duc la Cotroceni să-i dau înapoi medalia. Mi-e rușine că o am acasă”

Actorul Marius Manole i-a declarat jurnalistului Vitalie Cojocari că renunță la Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – ”Arta spectacolului”, distincție primită de la președintele României, Klaus Iohannis, în 2016. Trebuie spus că actorul Marius Manole a recunoscut public că i s-a propus funcția de ministru al Culturii în Guvernul Cioloș, nevalidat recent de Parlament.

„Mâine la 10.00, mă duc la Cotroceni să-i dau medalia înapoi. Mi-e rușine că o am acasă la mine”, a spus Marius Manole, actor la Teatrul Național din București.

Marius Manole afirmă că l-a susținut pe Iohannis, că a ieșit pentru el în stradă și l-a votat, dar în că în acest moment nu îl mai recunoaște și se simte rușinat că a primit de la el o asemenea distincție, menită să-i confirme prestigioasa activitate artistică.

„(…) În ultima perioadă nu îl mai recunosc pe Iohannis, îmi este rușine că am primit de la dumnealui acel Ordin. Mă duc mâine de la 10.00 la Cotroceni, să-i dau înapoi medalia. Luați-o, faceți ce vreți cu ea, mie mi-e rușine că o am acasă la mine (…) a spus actorul.

Sursa Foto: Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro