GHERȚOII națiunii! Iohannisa, MARATONISTA cu SEPEPIST!

GHERȚOII națiunii! Iohannisa, MARATONISTA cu SEPEPIST!

Gherțoismul continuă la Sibiu! Carmen Iohannis a alergat într-o cursă de semi-maraton la Sibiu, în scopuri umanitare. Un gest frumos, care însă a fost umbrit de modul în care a făcut-o, cot la cot cu un SPP-ist înarmat. Grație vigilenței acestuia, Carmen Iohannis a terminat cursa. Fără nici un „incident” demn de „raportat”.

Carmen Iohannis a trecut linia de sosire a SemiMaratonului Sibiului, după ce a alergat 5,25 kilometri la proba de ștafetă. Pe tot parcursul cursei, Carmen Iohannis a fost însoțită de un ofițer SPP înarmat, care avea în borseta atârnată discret de gât, un pistol semiautomat, din dotare, spre uimirea celor prezenți.

Este cel puțin ciudată această abordare, soția președintelui României fiind din Sibiu, iar până în acest moment nu au existat amenințări la adresa ei, din partea sibienilor sau a altor români. La capătul acestei curse, ea a fost așteptată chiar de președintele țării, Klaus Iohannis, care a felicitat-o...







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”