Un candidat USR PLUS din județul Olt publică un proces verbal în care apare că, în secția unde acesta a votat cu familia, nu a primit niciun vot: ”Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat???”, se întreabă retoric candidatul.
 
Sandu Crăciun a candidat la Primăria Piatra Olt la alegerile de duminică și continuă seria acuzațiilor de fraudă electorală după cele aduse de candidații primăriilor sectoarelor 1 și 5:
  • ”Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate! Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!! Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat???? Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!! Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat????”, a scris candidatul USR PLUS pe Facebook, marți seară.

 sursa foto: Facebook/ Sandu Crăciun